mandag den 22. marts 2010

Forårs morgenmad










Så er det tid til at skrive AT-synopsis for 3.g'erne og jeg sidder her hjemme og vrider hjernen for informationer. Men ingenting fungerer uden brændstof, så jeg startede min morgen med en super lækker forårs-ægge-mix :)

du skal bruge:

2 æg
3 små forårsløg
2 smilende tomater (dejlige røde og runde)
frisk persille

2 stykker bacon

og agurk og radiser til pynt


Snit forårsløg og tomater (tern, strimler, både, hvordan du nu bedst kan lide det), varm panden med godt med olie og smør. Smid æg, tomater og forårsløg på og vent til det gennemsigtige i æggene er næsten helt hvidt før du begynder at blande det sammen med det hakkede friske persille, salt og peber.
Når det så er gjort og æggene er færdige smutter du det lige over på en tallerken men brød inden du lægger bacon på panden. Der er ikke brug for ekstra fedtstof hvis du bruger en sliplet pande.
Mens din bacon steger snitter du agurkerne, renser radiserne og smutter dem over på tallerkenen sammen med ægge massen. Jeg er glad for lige at give agurkerne lidt olie, salt, peber og mynte, men det er jo som man kan lide det.
Om ikke andet har du alt hvad du skal bruge for en sund og god morgenmad, uden at det tager meget længere end 10-15 minutter :)





-og så er der jo intet bedre end en god kop sort te om morgenen. :)
Bon appetit

1 kommentar:

  1. Hold da op hvor ser det lækkert ud! :-)

    Mange hilsner
    Birthe/Newyorkerbyheart

    SvarSlet