tirsdag den 7. juni 2011

Flødebagt Hellefisk

Jeg er generalt ikke ret meget for fisk, derfor har jeg måtte eksperimentere lidt for at finde noget jeg kunne spise uden at føle at jeg skulle tvinge det i mig.

Her er der en opskrift denne fiske-hader elsker :D


2 personer

2 stk. Hellefisk
3 Gulerødder
1 Kartoffel
2 fed Hvidløg
2 dl. Fløde

Tænd ovnen på 200 grader varmluft

Skrald og skær gulerødder og kartoffel i tern.
Hak hvidløget.

Tag et stykke bagepapir og læg det i en ovnfast form. Kom gulerødder og kartoffelen i bunden. Læg hellefisken ovenpå og drys de hakkede hvidløg på toppen.
Hæld fløden over til grøntsagerne er næsten helt dækket.

Krydder med salt, peber og timian.

- Du kan eventuelt bruge friskhakket persille i stedet for timian.


Fold bagepapiret til en lille pakke og til fadet i ovnen i 30 minutter.
Efter 30 minutter, tag fadet ud, åben pakken og klip låget af pakken. Sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter til fisken er blevet gylden på toppen.

Du kan eventuelt servere fisken med noget friskt for at tage noget af det fede.



:)

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

    Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

    Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

    Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

    Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Findeopskrifter

    Med vänliga hälsningar,

    Emilie
    emilie@findeopskrifter.dk

    SvarSlet