En rigtig dejlig sommerret til når man gerne vil ha noget let men noget der mætter og smager rigtig godt.
4 kyllingebryster, ca. 1 kg
1 kg kartofler
4 æg
200 g fine grønne ærter
200 g små fine syltede agurker
250 g god majonæse
2 spsk. estragon eddike
salt og peber efter smag
2 tomater
ca. 20 oliven
Kyllingebryst koges mørt i ganske lidt letsaltet vand, afkøles og kødet pilles af benene og hakkes groft.
Kartoflerne koges og pilles, afkøles og rives groft.
Æggene koges i 12 minutter, afkøles, pilles og hakkes groft.
Ærterne blancheres i 4 minutter og afkøles derefter.
150 g af de syltede agurker hakkes, resten tages fra til pynt.
Kød, kartofler, æg, ærter og syltede agurker blandes med majonæse, eddike og krydderier. Anrettes på et fad og pyntes med de resterende agurker, tomater i både og oliven.
Salaten serveres med brød eller bruges som sandwichfyld.
Nam Nam :-p
Ingen kommentarer:
Send en kommentar