fredag den 9. januar 2009

Risengrød

Risengrød er nem og billige mad. Det kræver ikke nogen forberedelse og kan stå for sig selv og blive færdig.

2. personer

1½ dl. Grødris
2 dl. Vand
½ liter mælk

Put grødris og vand i en gryde og lad et koge i nogle minutter. Rør mælken i og lad det koge under omrøring i ca. 10 minutter. Læg låg på gryden og stil den ind under dynen i sengen. Grøden er færdig efter 1½ time.

Spises med Kanelsukker og en klat smør :)

2 kommentarer:

  1. Den er da dejlig nem at lave, og så smager den også godt med soyamælk :-D

    SvarSlet
  2. Jeg kan klart også anbefale Urtekrams fuldkornsgrødris lavet med rismælk. Den mætter lidt mere grundet fuldkorns risene og så giver rismælken den bare et lidt mere lækkert strejf (:

    SvarSlet