tirsdag den 13. januar 2009

Kokosmakroner

Kokosmakroner er en nem og dejlig kage. Den er god til både te og kaffe og tager ikke ret lang tid at lave.

ca. 45 stk.

2 æg
175 g. sukker
175 g. kokosmel

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Pisk de to æg sammen i en skål med håndkraft, til de er blandet. Kom sukker og kokosmel i og bland det igen. Massen puttes på bagepladen med bagepapir med to tesker som små toppe. Sæt pladen i ovnen når den er varm i 5-6 minutter. Vent med at tage kagerne af pladen til de er kølet ned.

Kokosmakronerne kan spises som de er, men bliver bestemt ikke dårligere af at blive dyppet i mørk chokolade. ^^

1 kommentar:

  1. Maia, du er simpelthen nødt til at have dig et kamera, så du kan lægge fristende billeder af den lækre mad ud på bloggen! :)

    SvarSlet